ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το σχετικό έγγραφο....
5ος πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός...
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών......
Για πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό......

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει:

  • τον 25ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γενικού Λυκείου. Ο διαγωνισμός αφορά στους μαθητές όλων των τάξεων των Γενικών Λυκείων της χώρας και
  • τον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός αφορά στους μαθητές όλων των τάξεων των Γυμνασίων της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό εδώ.

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Κεφαλονιάς και Ιθάκης προκηρύσσει για το Σχολικό Έτος 2014-2015 Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό αφιερωμένο στον ποιητή Μανόλη Ανα-

γνωστάκη (1925-2005).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό εδώ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ"

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ) συνδιοργανώνουν τον 2ο μαθητικό διαγωνισμό «Η ιστορία του σχολείου μας».

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε "κλικ" εδώ.

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Επιστημονική Εταιρία ?European School Radio,  Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο?? συνδιοργανώνουν τον μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό «Καν? το ν? ακουστεί» και το 2ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη  της  Ένωσης  Συντακτών  Ημερήσιων  Εφημερίδων  Μακεδονίας-Θράκης  και  του Τμήματος  Πολιτιστικών  Θεμάτων  της  Διεύθυνσης  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε "κλικ" εδώ.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ...

     

             

     

     

______________________________